Jelena Savic

I am a fuckn artist!

Monstruozni jebači mozga October 7, 2009

Filed under: PEOPLE MAN — Jelena Savic @ 8:00 pm

zubiReži kučka, reži, kezi zube, velike i špicaste, gleda direktno u oči. Fascinantno. Uvek je to nekako fascinantno, jer je kučka, jer je ženka i gleda u oči i kezi svoje špicaste sjajne zube. Obožavam je tako konačno razbesnelu i spremnu da kida. Jer to može biti božanstvo , jer nije svakondnevica, već samo fascinantna slika koja odlazi u mitologiju, nešto slično bajkovitim prikazima između nejasnih tragova stvarnosti i šumskih površinskih slojeva lišća podignutih vetrom sa zemljom i prašinom. Tako ona spusti svoje šake na muško telo i spušta ga kao da je od plastelina. Smiruje ga,utišava ga, nema slika, umiruje ga i utemeljuje. Mala ruka i ubitačni hladni pogled koji je druga linija teškog pritiska na muško telo.

Neki ljudi imaju jebeno čudne i paklene načine komunikacije, sadističke. Imaju motorne testere od mozga , na telu i na jeziku i pokušavaju da oblikuju, pokušavaju da iseku tvoje delove tela, tvoju volju , tvoje grance, tvoje stavove, tvoje mišljenje, tvoje emocije, tvoje vreme, tvoj prostor, tvoj ponos, tvoje , sve što je tvoje. Oni besomučno mrve kao cunami ako im otvoriš vrata, oni jure svojim talasima i seku ti ruke, noge, bokove, glavu , obraze, uši, nožni palac. I time se hrane , oni su gladni, gladni njihovo ždrelo izaziva mučninu i primordijalni strah i umrtvljenost.

Oni parališu svojom beskompromisnošću i doslednošću u svakom postupku, to je jedan veliki algoritam sa jednom bazično nepromenljivom osnovom koji zauzima svaki pixel na ekranu. Pojede i Start liniju.

Oni su vrtložni hazardni procesori koji su krvavo zabijeni u njihove telesne delove, zasečeni i srasli vire metalne ploče i šiljci iz monstruozno srasle kože i organa, iz svih delova tela , deformisani, sa kubističkim očima na obrazima, sa metalnim trakama iskrivljenim koje do pola izviru iz udova, oni se kreću. Oni su čuli da postoje čudovišta, oličenja najdubljih ljudskih strahova, i kad bi se ugledali u ogledalu oni bi pali u katatoničnu komu, mozak bi im ostao preplavljen supstancama koje luče njihovi biloški krvavi delovi , izgorele bi matične ploče.

Ali oni se nikad, jebeno nikad ne vide u ogledalu. Govore sasvim prihvatljive rečenice koje ne paraju uši,voze se autobusom, imaju demokratsku orjentaciju , zalažu se za prava manjina i društvo ih smatra sasvim prihvatljivim mladim običnim građanima.kama , iako su užasno, užasno površni u tome, (jer se sve vreme zapravo bave sisanjem tuđeg bilo čega u beznan i zapravo se bave preživljavanjem),a muškarci ili žene vide ih kao poželjne partnere, ne sluteći šta se dešava onim osobama koje postanu dostupne sa svojim resursima i svojim bilo čim što stave na raspolaganje.

Možda su to bića zaista sa druge planete koja pokušavaju da se hrane ljudskom vrstom i da prežive neku katastrofu na njihovoj planeti, a uspeli su da se tako infiltriraju. Morbidno. Za Kinga, svega mi.Monstruozni jebači mozga.

 

One Response to “Monstruozni jebači mozga”

  1. zelenavrata Says:

    Svaka cast na tekstu!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s