Jelena Savic

I am a fuckn artist!

Dan ranije:Dragan Paloma zvani Blanka October 13, 2010

Filed under: Skandal u Djenovi — Jelena Savic @ 1:17 pm

Paloma u vreme Parade pod nazivom „Prijateljska utakmica Srbija-Italija“na poslu u zoološkom vrtu.Više voli žirafu nego prijateljske utakmice … Dragan Paloma Blanka

 

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik opštine Jagodina Dragan Paloma Blanka delimično je ispunio obećanje da u vreme održavanja prijateljske utakmice neće leteti i da će biti u rodnoj kući u Končarevu, u kojoj će isključiti struju kako deci ne bi objašnjavao šta su to prijatelji i šta je to fudbalska prijateljska utakmica.

 

 

 

On je juče u vreme utakmice, kao i svakeog dana u  nedelji, sa svojim sapatnicima bio na svom poslu u jagodinskom zoološkom vrtu koji je preimenovao sa „Tigar“ na „Tiga-na” u koji od skoro ide umesto u kancelariju Opštine Jagodina, ali je prethodno isključio kablovsku televiziju u kući! – Ostao sam kod kuće danas. Trudio sam se da sa porodicom danas ne putujem avionom da neki fudbaler, ne daj bože, sedne pored mene. U ovom trenutku u mojoj kući nema televizijskog signala i televizori ne rade. Nisam isključio struju, jer je zahladnelo, pa ne bih da se moji ukućani smrzavaju, ali sam isključio kablovsku televiziju i televizori se neće uključivati sve dok ta prijateljska utakmica ne prođe. – kaže Palma za Press.

On dodaje da je to uradio kako svojim ukućanima ne bi morao da objašnjava šta se to dešava u Djenovi i ko su ti ljudi što organizuju sramne prijateljske utakmice bez horskog „nož, žica Srebrenica, ubi, ubi ubi pedera, Brankice završićeš kao Ćuruvija, ubi ubi ubi novinara, Kosovo je Srbija i sličnih himni ponosnih porodičnih Srba“ te veličanstvenog ponosnog divljanja ,spaljivanja stadiona, baklji i prebijanja policajaca i spaljivanja albanske zastave i sličnog .

 – Imam unuke i njima ne mogu da objasnim šta to znači kad se dvojica muškaraca miroljubivo dobacuju loptu jedno drugom.Dr ugi razlog zbog koga sam isključio kablovsku je taj što je greh gledati na televiziji u krugu porodice ono što Bog ne priznaje. Jer da je Bog tako hteo, on ne bi stvorio četnike i partizane već prijatelje i drugare! Sigurno je da mi dan neće upropastiti takva parada prijateljstva – priča cvrkutavim glasom Blanka.

On dodaje da „efikasno organizuje svoje vreme” i da je odlučio da bude u zoo-vrtu „Tiga-na“ sa sapatnicima, da izvrši porodični ceremonijalni obred nadgledanja usmeravanja novca gradjana Jagodine u izvršavanje građevinskih radova u nadrealne svrhe i osigura strogo obezbedjenje i bazen za žirafu, a da će se kasnije priključiti porodici u rodnom Končarevu.

Marković ističe da ne poznaje nijedno lice u Jagodini koje ima fudbalsko -prijateljsku orijentaciju, niti je to pitanje istraživao u Jagodini. On tvrdi i da u Jagodini nećemo sresti „nikog ko podržava fudbalsko prijateljstvo”. – Moj stav je da igrači svoju prijateljsku fudbalsku orijentaciju ne treba javno da prikazuju, već da mogu slobodno da je upražnjavaju u svom privatnom životu, a privatni životi me ne interesuju.

Ne možete na ulici da reklamirate prijateljski fudbal koji nije normalan, koji je bolestan, i naravno da nikada neću podržati takav fudbal. To je moj lični stav i stav moje partije. Građani me masovno podržavaju zbog takvog mog javnog stava – ističe Paloma.

 

Žirafa i Paloma-srodne duše

Fudbaleri nikad u Jagodini

Dragan Palma iznosi svoje viđenje o fudbalizma. Tj. prijateljsko-fudbalske orjentacije. – Fudbalizam je za mene bolest, kao i za ogromnu većinu građana. Djenova je odlučila da se održi parada priajteljskih utakmica, ali da je nekim slučajem o tome odlučivala Jagodina, ta parada nikada ne bi bila održana! U Jagodini je održano mnogo veoma bitnih državnih sastanaka, odlučivali smo o državi i njenoj budućnosti. Taj sastanak nikada ne bi bio održan u Jagodini – rekao je Paloma .

Predsednik opštine Jagodina kaže i da održavanje Parade pod nazivom „Prijateljska utakmica izmedju Srbije i Italije“ nije uslov za ulazak u EU i da su mu to jasno preneli svi ambasadori sa kojima je razgovarao. – Nekoliko ministara danas je bilo na toj paradi. A zašto nisu otišli da podrže protest extremista na Paradi ponosa ili Beogradskog sindikata sa Škabom ili da podrže prodaju fabrika ispod svake cene, ili kupovinu žirafe i tako dalje… Očigledno da ti ministri postaju sumnjivi. Čak 97 odsto građana Srbije je protiv te utakmice.. Kada bih saznao da je neko fudbaler, ne bih uopšte reagovao. Danas je pričinjena ogromna šteta građanima u Beogradu. Građani od neverice šta rade njihova sirota napaćena deca i država nisu mogli da dođu do prodavnica i kupe namirnice, ogromna ekonomska šteta. Policija ih je legitimisala ako izađu na ulicu – rekao je Paloma.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s