Jelena Savic

I am a fuckn artist!

No1092765244 žena:specifikacija March 17, 2009

Ovim putem Ministarstvo za održanje kvaliteta života objavljuje zakon o proizvodnji i korišćenju proizvoda sa markom žena  

 

Čim se rodi svaka ženska beba mora se zavesti u registar. Mora joj se dati broj i mora se znatio ko je napravio. Smešta se u pažljivo pripremljene amove. Ona se zatim održava dok ne dostigne odgovarajuću težinu i građu. U tom procesu važno je obratiti pažnju na sledeće delove proizvoda: prvo telesna građa mora bit svedena na okvire 60-90-60 odstupanja usled hemijsih procesa mogu ići do 10%.ali se mora voditi računa o vrsti hemijskih elemenata koji se unose kao i o pokretljivosti  da ne bi doslo do pravljenja takozvanih jastučića ispod kože i pukotina po šavovima, pa se  preporučuje da se proizvod dobro protrese svakog jutra 1h, a nakon 16godina uz dodavanje solarijumskog svetla i to svake druge nedelje. Telesni omotač mora biti održavan glatkim a strana tela poput dlaka moraju biti odstranjivana redovno. Kvalitet kose, zuba i noktiju mora biti u skladu sa licencom. Svaki proizvođač je odgovoran za kvlitet robe na tržištu i u slučaju pritužbi snosi pravnu i moralnu obavezu da proizvod zameni novim. Rok garancije zavisi od proizvođača, cene i klase kvaliteta proizvoda.

Telesne tečnosti: u skladu sa prirodnim potrebama potrošača moraju se svesti na minimum, proizvod se ne sme držati na toplom i vlažnom mestu, jednom mesečno upakovati proizvod u pampers, videti pod dodatna oprema, kojeg ima dovoljno na tržištu, inače najbolje je ostaviti ga u sobnoj atmosferi što veće deprivacije  što duže pre upotrebe.

Svaki proizvod mora znati set neophodnih veština u skladu sa kategorijom: domaćice kuvarice majke kurve. Zastupljenost multipraktik modela na tržištu propisana je u skladu sa potrebama tržišta, oko 80%. Garancija nakon kupovine važi samo u slučaju da je kupac koristio proizvod pod navedenim uslovima. Proizvod je namenjen prvenstveno kućnoj upotrebi, ne uključivati ga više od 18h dnevno sa pauzama od po 2h. Ne izlagati ga preteranim intelektualnim naporima. Dozvoljen je jedan ljubavni roman dnevno džepno izdanje i 1h slušanja muzike turbo-folk izvođačiceča po izboru. Kako bi bila u funkciji što se tiče korišćenja proizvoda u prostoru spavaće sobe  savitljivost modela mora biti minimalna propisana 70m.s.(mera savitljivosti) dok elastičnost oko svakog otvora 90m.e.(mera elastičnosti) a stepen poslušnosti 100m.p(mera poslušnosti). Modeli sa samostalnom funkcijom u ovom domenu imaće za 20% višu cenu.

Ukoliko dođe do kvara i ometanja neke od funkcija odmah se javit najbližem seksshopu žena u vašem mestu i priložite račun. Rok trajanja proizvoda označen je na ambalaži, proizvod mora napustiti primarne amove nakon 20-25 godina. Izričito se zabranjuje prodaja proizvoda ženama svih uzrasnih kategorijama.Kupovina proizvoda u beloj boji kupcima koji imaju preko 53.8% obojenosti kože biće dozvoljena uz dodavanje 30% od tržišne. Kupcima koji zahtevaju rad u ekstremnim uslovima usled kojih može doći do habanja i eventualnih oštećenja proizvod se prodaje bez garancije. Bliskim muškim rođacima proizvod se može prodati nakon 10-15 godina pripreme uz ugovor o plaćanju putem kredita u firmi u kojoj rade, putem službene usluge ili obaveze da će bez nadoknade raditi 2 meseca kod proizvođača.

Jednoj grupi korisnika proizvod se može prodati  ili iznajmiti na 4h 3puta mesečno uz grupni popust 10%, plaćanje je odobreno u gotovini kao i putem studentskih kredita.

 

Ovaj zakon stupa na snagu izlaskom  u Službenom glasniku br.3 godina 2007 serijaI IXX

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s