Jelena Savic

I am a fckn artist!

major fuckup September 6, 2011

Neznaš šta je gore, što imaš produkciju kad su sranja ili sranja. Nisu to neka sranja prevelika, egzistencijalna, ali su beslovesna. Ti si beslovsna u actingoutu i nema izlaza. Stupidne konstrukcije o ljudima koje te dovode do  stanja očaja mogu da se iskonstruišu  vrlo lako.

Treba da naučiš to transponovanje u smirenost. Rad sa emocijama je jebeno težak i svaki put završiš u krevetu. Vidim da oni imaju mehanizme da se nose sa tim tako što se ne nose. Ne znam kako uspevaju, ali se ne nose, odnosno imaju mentalne kontejnere spremne za stratosferu u kojima skladište te emocije  valjda.

Kada počnu da se generišu postoji kratak period borbe, ali onako teške rvačke borbe u kojoj se one banalno mogu manifestovati kroz postupke koji mogu da  znače posesivnost ili ljubomoru i neko stavljanje do znanja da oni ipak imaju tu neka prava, da moraju biti prvi, ali ništa dalje. Onda su one savladane i u kontejneru i oni mogu dalje bez bilo kakvih napora. Malo deluje da su drkali, svršili,popišali, otresli se i zakopčali….

A ti imaš da se nosiš sa tim isporukama. Ko ti je kriv kad si sama prihvatila stupidne konstrukcije  i u njih učitavala te sirove signale i što sad sve to zajedno  moraš da obradjuješ. Ti si naučena da nema kontejnera, da si ti kontejner  i mašina za reciklažu. Beslovesno onda porađaš svoje reciklirane proizvode i pokušavaš da servisiraš sebe i teodnose. U pičku materinu. .. i ne znam uopšte što koji kurac to sebi radiš….i onda naravno da moraš da pišeš o tome da se lečiš…jebote što si glupa….pa jebotebog što si tako glupa….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s