Jelena Savic

I am a fuckn artist!

Pozdrav mom duhovnom bratu… January 29, 2010

Moj prijatelj je umro. Kad god bi se sreli mnogo sam se smejala. Mnogo je zasmejavao ljude, šalio se na svoj račun. Ne znam nikog ko je bio toliko optimističan, a sa tolikom inteligencijom. Svaki put kad bi naišli na problem on je bez razlike bio optimističan. Sve će biti super, naravno da će sve biti super.  I sad imam utisak da je glupo što pišem u prošlom vremenu, naravno da je tu. Izvini Uroše počela sam da govorim kao da nisu tu. Pa što nisi reko nešto… Stvarno…iznenadio si me. Da si bar nešto rekao. Celo leto se viđamo , a ti mi pričaš da nije ništa. Nisi hteo da govoriš o strahu.Nisi hteo da govoriš…. E jebiga. Ideš na tribine, vodiš akademske rasprave… I nikom ništa ne pričaš. Eee, čoveče, bre….

 Dobro, možda grešim, znao si više od mene..ti si odlučio da je to bilo najbolje rešenje…. nikad nisi hteo sažaljenje, al kako si sve isplanirao čoveče… samo se urušio, svaka ti čast, planski, kolosalno, bez materijalne štete okolo…9/11 ….Ali kako si se samo urušio u tišini, bez jedne jedine reči o tome Uroše….Svaka  čast maestro…samo ne mogu da se ne pitam da li bi bilo lakše da si nešto rekao….

Dobro….

Ne brini, znam da će sve ipak, biti ok.

Znaš, volela bih da postoje meduze iz Avatara. Nismo stigli da razmenimo utiske  o  filmu, one su semenje sa drveta duša , sadrže duhove umrlih članova plemena. Zanimljiv je koncept, mogli smo o tome …..za sad imamo samo nežive forme, ali dobro , poslužiće….I znam , sve će biti ok.

Veliki pozdrav I zagrljaj duhovni brate.

J.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s