Jelena Savic

I am a fuckn artist!

upadanja… May 27, 2011

umorih se od ljudi. od posebnih ljudi i njihovih života i upadanja njihovih života u moju svest. imam potrebu da ne čujem i da ih ne vidim, da ih izbrišem, da ih sperem iz svoje svesti, da isperem svoju svest.

baljezganje ili njihove mučene psihologije i nepristojne izlive. zamorne odbrane granica od beživotnih zombi psihologija. poniranje bez svesti i uvlačenje u vrtloge.bezobzirnost iz mučnine i očaja. sa krvavim očima glođu. i još umorih se od pokušaja sapatništva i rastezanja svoje ličnosti da bih ih obuhvatila. nisam ameba. nisam.oni su veća ameba.

povraća mi se od prevelike apsorpcije, od overdosea ubijenim životima i još posebno od njihovog unutrašnjeg vrištanja i besa. sitnih rasprskavanja njihovih čireva i govana po mojoj svesti.posranoj.

ali posebno od potrebe da me ugrabe. da me usisaju i da me pojedu. ili pojebu.svejedno. da me svare,da me jebeno prožderu, svare i iseru.prokleti jebeni halapljivi mučeni nesrećnici.pretrpana svest nesrećnicima.nepristojno u teskobi u vlastitoj svesti. trpljenja nepristojne bahate neotesanosti nesrećne.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s